despre noi

Peste 10

Ani de Experienta

Lucram alaturi de tine pentru a alege asigurarea potrivita

Cu ajutorul nostru, soferii pot afla cu usurinta tariful asigurarii pentru masina lor. De la inceputul nostru, am avut o dorinta puternica de a invata si de a trata clientii asa cum ne-am dori si noi sa fim tratati. Am observat ca aceasta abordare este simpla, dar nu este la fel de des intalnita ca un standard in Romania. Zi de zi, ne straduim sa ne facem treaba cat mai bine, sa fim de ajutor fara sa ne facem mari reclame. Desi compararea tarifelor pentru asigurarea masinilor si a caselor este partea noastra de afacere, ne amintim intotdeauna ca in final, este vorba despre oameni. Prin urmare, suntem doar niste oameni care incearca sa ajute alti oameni.

  • Calitatea serviciilor
  • Rapiditate si eficienta
PARTENER DE INCREDERE AL COMPANIEI DE BROKERAJ
TRANSILVANIA BROKER DE ASIGURARE S.A.

TRANSILVANIA BROKER DE ASIGURARE S.A. ( Intermediar principal pe piata distributiei de asigurari ) persoană juridică română , avand sediul social in Bistrița, str. Calea Moldovei , nr. 13, jud. Bistrița Năsăud, 420096, având ca unic obiect de activitate intermedierea în asigurări, fiind autorizată de catre Autoritatea de Supraveghere Financiară în baza Deciziei CSA nr. 114.420/2006 și înmatriculată în Registrul Brokerilor de Asigurare sub nr. RBK-374/17.11.2006, identificată prin CUI 19044296, înregistrată la ORC de pe langa Tribunalul Bistrița-Nasaud cu numărul J06/674/2006 , tel. 0263 235900 , fax. 0263 235910 , e-mail office@transilvaniabroker.ro , web : www.transilvaniabroker.ro.

TRANSILVANIA BROKER DE ASIGURARE S.A. reprezinta una dintre companiile de brokeraj de top din Romania, avand o experienta de aproape 15 ani in domeniu, cu acoperire nationala formata dintr-o retea de peste 1.800 de colaboratori si peste 1 milion de clienti. Reteaua de vanzari TRANSILVANIA BROKER DE ASIGURARE S.A. este formata din profesionisti in domeniu, fiind la dispozitia dumneavoastra pentru incheierea oricarui tip de asigurare si consultanta in alegerea celor mai bune solutii adaptate nevoilor dumneavoastra.

TRANSILVANIA BROKER DE ASIGURARE S.A ESTE PRIMUL BROKER DE ASIGURARE
LISTAT LA BURSA DE VALORI BUCURESTI

Impreuna cu TRANSILVANIA BROKER DE ASIGURARE S.A., incercam sa identificam pentru dvs. solutii optime , atat in ceea ce priveste conditiile de asigurare cat si societatile de asigurare cu care colaboram.

Suntem pregatiti sa emitem contracte de asigurare, sa le livram si sa va consiliem corespunzator, atat inainte de a contracta cat si pe toata perioada de valabilitate a contractului de asigurare.

Brokerul , in baza mandatului incredintat, te reprezinta, negociaza in numele tau, conditii optime de asigurare, compara si recomanda cele mai bune solutii de asigurare, adaptate nevoilor tale.

Cautam mereu solutii prin care sa usuram efortul depus de clientii nostri in privinta incheierii unei polite de asigurare, prin reducerea timpului alocat, prin automatizarea sistemelor si prin imbunatatirea permanenta a serviciilor oferite de compania noastra deoarece, stim ca timpul si siguranta dumneavoastra sunt cele mai importante.

Politele de asigurare sunt intocmite cu respectarea tuturor normelor in vigoare aplicabile in domeniul distributiei de asigurari.

Intermediarul principal detine dreptul legal si/ori contractual sa emita contracte de asigurare iar in ceea ce priveste activitatea de distributie a acestuia, nu s-a emis nicio interdictie din partea autoritatilor si nu i s-a suspendat dreptul de a emite contracte de asigurare ca urmare a vreunei decizii a Autoritatii de Supraveghere Financiara (ASF).